Välkommen till Brf. Fagerstrand

Brf Fagerstrand är med sin vackra utsikt ett unikt boende i Trollhättan med panoramautsikt mot staden. Granne med kanalen, fallområdet, och på promenadavstå

Inramningen av området är en vacker gammal skog och älven som flyter förbi nedanför. Husen klättrar på sluttningen som avslutas längst ner med en pampig gammal stenmur och en fantastisk arkitektritad trädgård.

Mycket möda har lagts på placeringen av parhusen och punkthusen i området. Allt för att ta tillvara på det stämningsfulla morgonljuset när solen går upp över staden och den härliga kvällssolen på baksidan av husen.

Inredningen i lägenheterna är högmodern med alla bekvämligheter. Stora glaspartier släpper generöst in solljuset på ekparkettgolven.
Njut av utsikten från de inglasade uterummen. Se fraktbåtar blandat med fritidsbåtar glida förbi, lyssna på fåglarna blandat med tågets sus över älven på järnvägsbron. Områdets historik är lika storslagen som vyn. Anrika Gransätervillan som låg här hyste ryska deligationer, klassiska dansband samt en och annan direktörsfamilj genom åren.